Mori Keita Mori Keita (Guinée) heeft zich, na optredens over de hele wereld, als danser, percussionist, bandleider en choreograaf, gevestigd in Nijmegen. Hier geeft hij dans- en percussieworkshops, zoals in het Afrika Museum in Berg en Dal. Hij werkt samen met Anita Keita. Anita trainde bij Mori Keita en bij het Nationaal Ballet van Guinée.

Dansen Afrikaanse dans is inspannend en ontspannend tegelijkertijd. Het gaat vooral om het doen. Je laat je inspireren door de muziek en de docent en na afloop van een workshop voel je je helemaal fit. Iedereen kan het, ongeacht leeftijd en danservaring.

Muziek Dat laatste geldt ook voor Afrikaanse muziek. Ritmes spelen op de tam-tam (djembeh) en doundoum (basdrum) is een bijzondere ervaring. De eerste aanraking van het vel, verbaasd zijn over de diversiteit van de klanken, het samenspel in een groep en met de solist. Bij uitstek een mooi middel voor teambuilding.

Afrikaanse dans en muziek. Ritme, warmte, trommels en energie. Mori Keita, afkomstig uit Guinée, geeft dans- en muzieklessen en muziekoptredens. Hij verzorgt workshops voor bedrijven en instellingen, voor het Afrika Museum in Berg en Dal en op scholen. Klik snel verder op deze site om alle informatie over cursussen, workshops, Afrikaans eten en nog veel meer te vinden.